Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un minor de 17 ani, prins la volan. A făcut accident.

ro

13 Apr, 2020 15:46 1926 Marime text
Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforieau identificat un bărbat, de 39 deani, care a condus un autoturism pe strada Traian din stațiunea Eforie Nord, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Mai târziu, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Soveja din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Ulterior,  polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un minor, de 17 ani, care a condus un autoturism pe strada Fântânele din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii