Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la Năvodari Un jandarm a murit înecat, după ce şi-a salvat nepotul!

ro

31 Aug, 2015 00:00 2011 Marime text
Avea 38 de ani şi era jandarm la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa. Era în concediu şi venise din Mihail Kogălniceanu la Năvodari, într-o mini-vacanţă, cu întreaga familie. Toţi s-au cazat la cort, pe o plajă din nordul oraşului Năvodari. Aveau de gând să plece, ieri, acasă.

Adrian Mihoc, căci aşa îl chema pe jandarm, a intrat cu nepoţii în mare, în zona digului dinspre port. Luase două saltele cu el, ca să îi poată plimba pe nepoţi. Deşi marea era calmă, curenţii i-au dus în larg. Acolo însă nimeni nu ştie ce s-a întâmplat, cum a ajuns bărbatul să se înece, mai ales că era un bun înotător. Se pare că, în momentul în care unul dintre nepoţi a căzut de pe saltea, jandarmul l-a ridicat înapoi şi s-a înecat.
 
Familia a sunat imediat la 112 şi a alertat salvamarii. Bărbatul a fost scos la mal. Unul dintre salvamari spune că jandarmul plutea în apropierea saltelelor. El a încercat să-i facă respiraţie gură la gură până au venit cei de la Ambulanţă. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat aproape o oră să îl resusciteze.

A fost solicitat şi elicopterul SMURD, pentru a putea fi transferat imediat la spital, însă paramedicii nu au mai avut, din păcate, pentru cine să intervină. Medicii s-au văzut nevoiţi să abandoneze lupta, declarând bărbatul decedat.
Trupul neînsufleţit al jandarmului a fost transportat la morgă, iar medicii legişti urmează să stabilească cauza exactă a morţii.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii