Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cunoscut om de afaceri ar fi fost ucis de iubita lui de 18 ani

ro

09 Nov, 2016 20:28 3399 Marime text
Afaceristul Dan Ardelean, patronul spălătoriei „Niagara" din Timişoara, a fost găsit fără suflare în aparamentul său, ieri seara. Acesta ar fi fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit de iubita sa, în vârstă de 18 ani.

Tânăra ar fi recunoscut că şi-ar fi ucis iubitul în urma unor certuri, spunând că ar fi recurs la acest gest teribil din gelozie. Fata a fost reţinută şi urmează să ajungă în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor, potrivit Adevarul.

În timpul audierilor, iubita afaceristului a mărturisit că, în ultimele săptămâni, s-ar fi certat de mai multe ori cu acesta. Când în sfârşit s-au împăcat, chiar înainte de a servi masa în casa în care locuiau, tânăra ar fi luat un cuţit şi l-ar fi înjunghiat de mai multe ori în piept. 

Potrivit unor apropiaţi de-ai afaceristului, în noaptea incidentului, cei doi s-ar fi certat foarte rău pe tema banilor, scrie B1 TV.

După incident, la faţa locului au ajuns şi fiica bărbatului şi fosta lui soţie.

Dan Ardelean era judecat în dosarul DIICOT „minore pentru VIP-uri", caz în care un judecător şi un poliştist au fost deja judecaţi şi şi-au recunoscut faptele. 
 

Sursa foto: radioiasi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii