Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănțean a primit mesaj pe Facebook, de la jandarmi. Ce i-au transmis oamenii legii

ro

08 Sep, 2020 10:33 1709 Marime text
  • Potrivit reprezentanților Grupării Mobile Constanța, bărbatul a observat la un moment dat pe telefon că are un mesaj pe Facebook. A deschis mesajul și a observat că jandarmii l-au căutat pentru a-și recupera bunul.

Un portofel în care se afla o carte de identitate, legitimația de muncă, o sumă mică de bani și mai multe carduri carduri bancare, a fost recuperat de jandarmi și predat persoanei care l-a pierdut, informează reprezentanții Grupării Mobile Constanța.

Iată comunictul oficial al instituției:

Luni după-amiază, echipajul de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța aflat în patrulare în apropiere de City Park  Mall,  a găsit un portofel în stația autobuzului 100, direcția gară.  În interiorul acestuia a fost găsit o cărte de identitate, legitimația de muncă, o sumă mică de bani și mai multe carduri carduri bancare.

Pe baza carții de identitate a fost identificat posesorul, care a fost contactat ulterior de jandarmi pe contul de Facebook al acestuia. Acesta a ajuns la gară și a dorit să-și cumpere un corn de la patiseria din apropierea stației și și-a dat seama că a pierdut portofelul pe traseu. A declarat că a început să se agite și se pregătea să revină cu autobuzul la stația de la City, moment în care a observat pe telefon că are un mesaj pe facebook. A deschis mesajul și a observat că jandarmii l-au căutat pentru a-și recupera bunul.
 A mai spus că a ieșit din magazin, a văzut mijlocul de transport la sensul giratoriu, a fugit pe trecerea de pietoni și a băgat portofelul în grabă, în buzunarul de la rucsac fără să-l închidă.

Și-a recuperat portofelul la sediul unității și le-a mulţumit jandarmilor.

Sursa foto: Gruparea Mobilă Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii