Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat, în stare gravă, după ce un copac s-a prăbuşit pe maşina sa

ro

06 Nov, 2016 18:49 2111 Marime text
Un accident teribil s-a produs din cauza vântului puternic în Arad, informează România TV. Un copac s-a prăbuşit peste o maşină aflată în mers, iar şoferul a fost dus în stare gravă la spital.

La volanul autoturismului se afla un bărbat de aproximativ 40 de ani care a fost grav rănit după ce un copac rupt de vântul puternic a căzut peste maşină, duminică dimineaţa în jurul orei 10:00, scrie aradon.ro, citat de România TV.

Bărbatul se deplasa cu maşina pe DN 79 A, dinspre Chişineu Criş spre Sintea Mare, iar arborele s-a prăbuşit peste autoturism la trei kilometri de la ieşirea din Chişineu Criş spre Sintea Mare. Şoferul a rămas încarcerat în maşină, pentru scoaterea lui fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la Chişineu Criş. Bărbatul a fost descarcerat după aproximativ 30 de minute şi predat unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad, starea bărbatului fiind gravă, dar stabilă.

Victima a fost preluată ulterior de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean Arad, în timp ce poliţiştii au demarat cercetările în acest caz. Bărbatul a ajuns la unitatea spitalicească în stare foarte gravă cu un traumatism cranio cerebral deschis. Cadrele medicale l-au intubat şi l-au trimis de urgenţă la Timişoara, la Neurochirurgie.


Sursa foto: hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii