Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a murit pe faleza din Mamaia Dr. Vasile Popescu - „Asistenta nu are nicio scuză pentru modul în care a intervenit“ (video)

ro

02 Sep, 2014 00:00 2889 Marime text
O asistentă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa a rămas fără loc de muncă după ce nu a respectat regulile de intervenţie în cazul unei solicitări venite pentru un bărbat care a leşinat pe faleza din Mamaia.
 

„Asistenta a ajuns în 19 minute, dar modul în care a intervenit contravine tuturor regulilor după care trebuia să procedeze. Trebuia să verifice dacă mai este în viaţă. În dimineaţa zilei de astăzi (n.r. luni), comitetul director s-a reunit şi am decis că femeia nu mai poate rămâne angajată a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Asistenta nu are nicio scuză pentru modul în care a intervenit. Şi-a dat demisia“, ne-a declarat şeful Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, dr. Vasile Popescu.
 
Un turist de 62 de ani s-a prăbuşit şi a căzut pe faleza din Mamaia. Trecătorii au solicitat intervenţie de specialitate. După 19 minute, o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa a ajuns la faţa locului. Potrivit martorilor, asistenta a avut „o atitudine inumană“. Potrivit unor surse, asistenta Cornelia Carofil nu a respectat procedura de intervenţie, deoarece un martor i-ar fi spus că bărbatul este decedat de o oră. La faţa locului a sosit un alt echipaj SMURD, care a reuşit să repornească inima bărbatului, dar acesta a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.
 
Sursa video: reporterntv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alina 02 Sep, 2014 07:08 nu asistenta poarta vina de ce a fost trimisa o asistenta ???? unde sunt medicii pentru ce platim de ne spetim contributii la sanatate??? sa fim salvati, sa fim tratati omeneste voi cei din conducere va bateti joc asistenta a facut ce a stiut la nivelul ei nu rebuie condamnata sistemul trebuie condamnat si cei care se cocota in functii pe criterii politice IN COMPETENTII