Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un banal accident a paralizat, aseară, circulaţia în Constanţa, dar şi spre Cumpăna şi Mangalia. Priviţi imaginile şi vă veţi minuna (galerie foto)

ro

14 Dec, 2019 06:42 13973 Marime text
Aseară, în jurul orei 16.30, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţa că „circulația rutieră este întreruptă pe DN 39 Constanța – Eforie Nord, la ieșire din municipiul Constanța către satul Lazu, județul Constanța, după ce conducătorul unui autoturism a acroșat un microbuz”.

Conform aceleiaşi informări „în urma impactului, două persoane din autoturism au fost rănite ușor, şi se estimează ca circulația să fie reluată, în condiții normale, în 30 de minute”.
 
Centrul Infotrafic mai recomanda conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Până aici nimic deosebit. Numai că mii de maşini, în care se aflau mii de ocupanţi, bărbaţi, femei, copii, bătrâni, au stat blocaţi în maşini mai mult de o oră.


Circulaţia a fost paralizată în tot ce înseamnă municipiul Constanţa: spre Gara CFR nu se mai putea ajunge dinspre centru su dinspre Mamaia, spre ieşire din municipiu, referire aici la ieşire către Cumpăna, sau Lazu-Agigea-Eforie nu se mai circula.

Cartierele Km 4, KM 4-5, Poarta 6, bulevardul Aurel Vlaicu dinspre CET către soşeaua Mangaliei, Şoseaua Mangaliei, au fost complet blocate.

Efectiv toate arterele de circulaţie din zonele adiacente erau complet blocate


La un moment dat nici maşinile de intervenţie nu mai aveau pe unde circula.

Dacă banalul accident a avut loc în jurul orei 16.15, circulaţia şi-a revenit la normal abia după ora 18.00.

Şi revin şi accentuez: A fost doar un banal accident de circulaţie între un autoturism şi un microbuz.

Nu am vrea să ne imaginăm ce s-ar putea întâmpla dacă tot acolo, dincolo de sensul giratoriu de la Auchan, ar fi implicate mai multe autovehicule cu morţi şi răniţi.

Sursa foto: Facebook/Radare & Filtre-> Constanta
 
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Florian 15 Dec, 2019 09:01 Draga domnule Andrei, nu stiu de unde ai tras dumneata concluzia ca accidentul banal de circulatie a provocat haosul din traficul rutier al orasului Constanta. Acest lucru se intampla de ceva vreme si daca doresti sa afli de ce, pentru a prezenta cat de cat o stire conforma cu realitatea ar trebui sa iei in calcul cativa factori existenti pe acel traseu, cum ar fi: sensurile giratorii construite anapoda si refugiile de la trecerile de pietoni, care stranguleaza benzile de mers existente, centrele comerciale, inexistenta semafoarelor inteligente (cu unda verde, ca in orasele cu pretentii), ora de varf si bineinteles...indisciplina conducatorilor auto, cum ar zice domnii de la Infotrafic. Poate ca cer prea mult totusi, dorind o informare reala si un articol profesionist, tinand cont ca acesta e argumentat pe baza unor poze facute din mersul masinii si de pe un bloc.
  • Georgiana 14 Dec, 2019 22:26 Domnule sau doamna Moldova , dar cei care stau in km 5, far, tot prin port trebuiau sa o ia??? Eu spre exemplu stau in km 5, veneam dinspre bd Mamaia , am ocolit pe la cet , viile noi ...și tot am făcut 1 ora pentru un drum de 15-20 min.... e vina autorităților ca nu sunt in stare sa dirijeze traficul , mai rău încurca și instalează și haotic sensuri giratorii exact unde nu trebuie, care blochează circulația ...
  • ioan moise 14 Dec, 2019 18:17 Inteligenta analfabetilor functionali care au umplut cu sensuri giratorii spre marile hipermareturi ! Asta in locul unor solutii de sub sau supratraversare ,desigur nedorite de catre investitori .Acolo duce coruptia ....scurt.
  • Moldova 14 Dec, 2019 17:07 Pentru cei care cunosc orasul putea sa o ia prin port pe la poartea 6, plateau 23 lei si ajungeau la Agigea/Eforie in zona libera