Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un arbitru, arestat pentru moartea celor doi copii de pe strada Interioară nr. 3

ro

10 Jun, 2014 00:00 2532 Marime text
Lucrătorii Serviciului Rutier Constanța derulează, în continuare, cercetări specifice în dosarul accidentului de zilele trecute, în care doi copii au murit pe strada Interioară nr. 3, din municipiu. Acuzați că s-ar fi luat la întrecere, fapt care a dus la producerea tragediei rutiere, Matthias Bogdan Niculescu și Adnan Mahmudi au fost reținuți și prezentați Judecătoriei Constanța, cu propunere de arestare preventivă.

Ulterior deliberărilor, magistrații au decis punerea în libertate a lui Mahmudi și arestarea preventivă a lui Niculescu, cei doi fiind cercetați, spun surse apropiate organelor de anchetă, pentru ucidere din culpă. Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă, ea putând fi atacată, prin contestație, la Tribunalul Constanța. De menționat că, ieri, Maria Alexandra P., de 14 ani, din Techirghiol, a fost condusă pe ultimul drum. În acest accident, alături de copilă și-a mai pierdut viața Bogdan Ilie A., de 17 ani, acesta din urmă fiind descoperit în portbagajul mașinii. Bogdan nu a fost înmormântat alături de Maria, deoarece mama lui s-a întors abia sâmbătă după-amiază din Italia, unde era plecată la muncă. Familia tânărului este una cu atât mai greu încercată cu cât în urmă cu aproximativ două luni şi tatăl băiatului a decedat. Cu inima sfâşiată, mama lui Bogdan a ridicat trupul lipsit de viaţă al fiului ei de la morgă în cursul zilei de ieri şi l-a transportat la Techirghiol. Familia, colegii, toţi cei apropiaţi îl vor conduce pe Bogdan pe ultimul drum astăzi. La ora 11.00 este programată slujba de înmormântare, care va fi oficiată la biserica „Sfântul Ilie“ din Techirghiol. Cortgiul funerar porneşte apoi spre cimitirul din localitate, începând cu ora 13.00.

Amintim că, potrivit polițiștilor, în seara zilei de 6 iunie, Dragoş Maftei, de 26 de ani, din Techirghiol, a condus un Opel pe strada Interioară nr. 3. La un moment dat, Opelul a lovit un Seat, condus de Matthias Bogdan Niculescu. Ulterior, Opelul a intrat în coliziune cu un VW Golf. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto şi a lui Erfin Baisa, de 19 ani, din Techirghiol. În ciuda eforturilor depuse de medici, Bogdan Ilie A., de 17 ani, și Maria Alexandra P., de 14 ani, ambii din Techirghiol, au decedat.
Potrivit unor surse, tragicul accident rutier ar fi fost surprins de camerele video instalate pentru supravegherea activității depozitelor de marfă din zona respectivă. Până la acest moment, nu se știe dacă aceste camere erau fucționale ori dacă erau îndreptate către locul în care a avut loc tragedia.
 
Arbitru de fotbal în competiţii ale judeţului Constanţa
 
Până în vara anului trecut, Matthias Bogdan Niculescu a oficiat ca arbitru de fotbal în competiţii ale judeţului Constanţa. Însă, de la acea dată, intrând la facultate, la Bucureşti, a fost nevoit să întrerupă, o perioadă, activitatea de arbitraj. Potrivit datelor de pe site-ul oficial al Comisiei Judeţene de Arbitri, Matthias Bogdan Niculescu este născut pe 9 decembrie 1993, la Laufenburg, un oraş din Elveţia. Matthias Bogdan deţine categoria a II-a de arbitraj, la fel ca fratele său, Ricardo Niculescu, cel care a întrerupt arbitrajul tot din pricina faptului că a devenit student. După cum se menţionează pe site-ul CJA, Ricardo s-a născut, de asemenea, în Laufenburg, pe 11 iulie 1992. A devenit arbitru stagiar în 2009, iar un an mai târziu a obţinut categoria a II-a.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii