Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Tupeu“ în traficul din Năvodari Un şofer l-a înjunghiat pe un altul în urma unui accident

ro

25 Sep, 2014 00:00 2797 Marime text
Un bărbat de 35 de ani a ajuns, ieri, la sediul Postului de Poliţie Năvodari, după ce a fost identificat ca fiind presupusul agresor al unei persoane rănite prin înjunghiere.
 
Totul a început când un bărbat aflat la volanul unei Dacii a fost urmărit în trafic de un Volkswagen. Ajunşi la intersecţia străzilor Taşaul cu Nuferilor, din localitatea Năvodari, cei doi au avut un accident, după ce şoferul Volkswagen-ului ar fi lovit Dacia. Din Volkswagen au coborât două persoane, iar una dintre ele l-ar fi înjunghiat în zona inghinală pe şoferul Daciei.
 
Persoana vătămată, un bărbat de 38 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale, urmând să se stabilească încadrarea juridică a faptei în funcţie de numărul de zile de spitalizare necesare vindecării.
 
Echipajele de poliţie din Năvodari care au demarat cercetările au identificat şi condus la sediul de poliţie bărbatul de 35 de ani care l-ar fi înjunghiat pe şoferul Daciei. De asemenea, la audieri au ajuns şi cei doi bărbaţi care se mai aflau în autoturismul Volkswagen. În cauză, poliţiştii trebuie să determine şi motivul principal de la care a pornit conflictul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii