Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Un bărbat și-a amenințat fosta soție că o omoară. Motivarea a fost că el este „șeful”

ro

22 Mar, 2021 12:18 1643 Marime text
  • Un bărbat s-a ales cu dosar penal și ordin de restricție provizoriu pentru amenințarea fostei soții cu acte de violență, la Tulcea.

În data de 20 martie, în jurul orei 22:40, un echipaj de jandarmerie a fost direcționat pe strada Rozmarin, deoarece o femeie a reclamat la 112 că a fost amenințată cu acte de violență de către fostul soț.

Ajunși la adresa indicată, jandarmii au fost întâmpinați de bărbatul reclamat, care le-a deschis ușa, fiind agresiv verbal și emanând  halenă alcoolică, acesta interzicându-i fostei soții să relateze cele întâmplate.

Femeia, în vârstă de 49 de ani, a declarat faptul că în jurul orei 21:50, a ajuns acasă de la serviciu, fiind întâmpinată de fostul soț, cu care locuiește, în ciuda faptului că sunt divorțați,  iar acesta a devenit agresiv, atât verbal, cât și fizic, spărgând un geam de la ușa dormitorului, adresându-i jigniri și amenințând-o cu acte de violență. Acesta a afirmat că el este șeful în casă și a amenințat-o că va face crimă, doar să scape de ea, căci ar fi mai bine decât să trăiască lângă ea.

Femeia s-a refugiat în dormitor, însă bărbatul a revenit cu amenințări și jigniri, astfel că aceasta a fost nevoită să apeleze la sprijinul forțelor de ordine.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de amenințare și de asemenea,  a fost emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii