Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Pieton accidentat pe strada Isaccei

ro

10 Dec, 2020 12:02 1234 Marime text
  • Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Isaccei, din muncicipiu, a accidentat o femeie de 56 de ani, din Tulcea, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. 
La data de 9 decembrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în municipiu.

Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Isaccei, din muncicipiu, a accidentat o femeie de 56 de ani, din Tulcea, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a transmis IPJ Tulcea.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii