Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Incendiu la o garsonieră. Mai mulți locatari evacuați

ro

09 Mar, 2021 07:44 1460 Marime text
  • Incendiu la un imobil de locuinţe tip bloc din municipiul Tulcea, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului.
În această dimineață, pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină la un incendiu, anunţat prin intermediul numărului unic pentru  apeluri de urgență 112, produs la un imobil de locuinţe tip bloc din municipiul Tulcea.

Au intervenit de urgenţă patru echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apa şi spumă, o autospecială de salvare la înălțime și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tucea, Botezatu Nicolae spune că la sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la o garsonieră situată la etajul al doilea, unde ardeau mocnit în bucătărie, electrocasnice, cu degajare mare de fum.

Pompierii au lichidat imediat incendiul și au acționat pentru evacuarea fumului atât din garsonieră, cât și de pe casa scării. În locuință nu se afla nimeni, dar salvatorii au evacuat 4 locatari ai imobilului aflați pe palierul etajului doi.

Din fericire, în urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale.

Cauza probabilă producerii incendiului este scurtcircuit electric.

Sursa foto: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii