Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tristul eveniment are loc azi Lucia Filote va fi înmormântată în mireasă. Iubitul ei, Mihai Spirolani, în costum de ginerică

ro

13 Aug, 2013 00:00 4849 Marime text
„Dumnezeu v-a ales pe voi să mergeţi la el, acolo sus. Să va odihniţi în pace şi să ne vegheaţi mereu. Noi nu vă vom uita niciodată. Toată lumea plânge pentru voi”

Lucrătorii Serviciului Rutier continuă cercetările specifice în dosarul accidentului din data de 10 august în urma căruia şi-au pierdut viaţa Lucia Filote, de 20 ani, şi Mihai Spirolani, de 25 ani, ambii din satul Nisipari. Înmormântarea celor doi va avea loc astăzi, de la ora 12.00, în cimitirul din localitatea natală a celor doi, Nisipari. Tânăra şi tânărul se iubeau foarte mult, astfel că vor fi îngropaţi unul lângă altul, ea îmbrăcată în mireasă, el în costum de ginerică. 

Lucia a jucat fotbal la clubul Şantierul Naval Constanţa, unde a fost coechipieră cu actuala halterofilă Mariana Dumitrache, din Poarta Albă, care este pregătită la Constanţa de antrenorul Angheluş Beşleagă, şi el din Nisipari. Acest sat a dat însă şi alte sportive care au avut şi au rezultate la haltere: Laura Pricop, Ionela Broască, Bianca Dumitrescu. De asemenea, un alt fiu al locului, Dumitru Negreanu, a cucerit medalia de argint la Campionatul European de haltere (seniori), la mijlocul anilor ’80. Revenind la tragicul accident rutier, oamenii legii spun că sâmbătă seara, în jurul orelor 17.30, Lucia Filote, a condus un autoturism pe DN 22 C, dinspre Constanţa către Medgidia.

În momentul în care a ajuns la kilometrul 33 + 400 metri, din cauza neatenţiei în conducere şi a vitezei excesive, şoferiţa a pierdut controlul direcţiei către partea stângă a sensului de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune lateral stânga cu un copac. În urma accidentului, Lucia şi Mihai, cadru militar la Ministerul Apărării Naţionale, pasager dreapta faţă, au decedat la faţa locului. Ionel Trifu de 24 ani, din Nisipari, pasager pe bancheta din spate, a fost rănit grav. În continuare, apropiaţii celor doi decedaţi postează diverse mesaje în memoria Luciei şi a lui Mihai: „Dumnezeu să vă ierte şi să va odihnească în pace, păcat, mare păcat că aţi plecat mult prea de vreme. Eraţi nişte oameni minunaţi. „Dumnezeu să vă ierte. Dumnezeu v-a ales pe voi să mergeţi la el, acolo sus. Să va odihniţi în pace şi să ne vegheaţi mereu. Noi nu vă vom uita niciodată. Toată lumea plânge pentru voi. Eraţi doi prieteni minunaţi”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Larisa 13 Aug, 2013 22:59 Offf Dumnezeu sa-i ierte((((