Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Triplă tragedie provocată de un dependent de droguri, la Constanţa Un fost puşcăriaş şi-a omorât bunica, mătuşa şi un văr, după care a fugit

ro

24 Jul, 2014 00:00 3220 Marime text
Un triplu asasinat a avut loc, aseară, în cartierul Viile Noi din Constanţa. Poliţiştii au fost alertaţi prin numărul unic de urgenţă 112 de ruda unor femei care locuiau pe Şoseaua din Vii, în Km 5. Aceasta a venit să le viziteze. A intrat în curte, pentru că uşa era deschisă. Când să intre în casă, a observat pe fereastră o imagine de coşmar. Cele două femei zăceau pe o canapea, fără suflare, iar între ele se afla, inert, un tânăr. Toţi cei trei erau mânjiţi cu sânge.

Anchetatorii au ajuns urgent la adresă, alături de un echipaj de medici de la Ambulanţă. Aceştia au constatat că toţi cei trei sunt morţi. Criminaliştii au ridicat probe şi, după ce au audiat ruda care a descoperit crima, şi-au conturat o idee clară asupra celor întâmplate.

Ştefan Alexandru Stoica, de 19 ani, fusese eliberat în urmă cu zece zile din penitenciar, acolo unde a fost închis pentru tâlhărie, faptă comisă pentru a face rost de bani, întrucât era dependent de droguri. De altfel, bărbatul era cunoscut ca bolnav psihic şi a fost internat de mai multe ori  în perioada detenţiei. Închisoarea nu l-a vindecat de dependenţa de substanţe halucinogene, care l-a împins la această crimă abominabilă, în cele din urmă.

Procurorul şi criminaliştii au stabilit că individul a venit, ieri după-amiază, la bunica lui, în vârstă de peste 81 de ani, care locuia aici împreună cu o soră mai mică, de 58 de ani. Bărbatul ştia că bunica sa luase, marţi, pensia. Cel mai probabil, acesta i-a cerut bani şi, la refuzul femeii, a izbucnit o ceartă aprigă. Poliţiştii nu exclud ca bărbatul să se fi aflat şi acum sub influenţa drogurilor, însă acest fapt nu va fi probat decât după efectuarea necropsiei şi a examenelor toxicologice.

Cele două femei şi tânărul prezentau plăgi înjunghiate şi urme de lovituri cu un obiect dur. În camera unde a avut loc conflictul au fost găsite, alături de cadavre, un cuţit şi un ciocan şi urmele unor lupte înverşunate, semn că victimele au încercat să se apere.

La ora închiderii ediţiei, criminaliştii şi procurorul de caz se aflau încă la locul triplului asasinat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii