Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanţa începe, miercuri, judecata lui Nicuşor Constantinescu (rechizitorii)

ro

22 Nov, 2014 00:00 1840 Marime text
Judecătoarea Luisa Emanuela Dragomir, preşedintele completului C18F din Tribunalul Bucureşti, a acordat un nou termen în dosarul în care Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost deferit justiţiei pentru 24 de infracţiuni. Tot ieri, judecătoarea Luminiţa Cristiu Ninu, şefa Secţiei a II-a penală din Curtea de Apel Bucureşti, a amânat, pentru 26 noiembrie, contestaţia formulată de Nicuşor Constantinescu, împotriva primului mandat de arestare preventivă emis pe numele său. Măsura preventivă a fost luată în dosarul mai sus precizat.

Citeşte rechizitoriul AICI

În dosarul aflat pe rolul Tribunalului Constanţa, cauză în care Nicuşor Constantinescu este judecat pentru abuz în serviciu, a fost stabilit primul termen de judecată, respectiv 26 noiembrie.

Citeşte rechizitoriul AICI

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa a fost trimis în judecată şi zilele trecute, alături de mai multe persoane. În cauză, Nicuşor Daniel Constantinescu este bănuit de abuz în serviciu în formă continuată (şase infracţiuni), de spălare a banilor, dar şi de constituire a unui grup infracţional organizat. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Curţii de Apel Bucureşti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii