Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanţa a admis cererea de arest preventiv Grup de opt suspecţi, trimis după gratii

ro

03 Oct, 2014 00:00 2712 Marime text
Marius Drăguţ, Blaj Constantin, George Ghiorţu, Ionuţ Marian Munteanu, George Constantin B., Iosif Cernică, Marius Amarandei şi Marius Ţ., împreună cu Alexandru Cristian Drăguţ, au fost arestaţi preventiv. Decizia aparţine magistraţilor Tribunalului Constanţa, care a admis astfel o contestaţie a Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova.

Menţionăm că cei nouă suspecţi, toţi din comuna Pantelimon, cu vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani, la data de 28 mai a acestui an, ar fi deposedat doi bărbaţi, prin violenţă, de suma de 4.500 de lei şi de un telefon mobil. Fapta ar fi avut loc pe raza satului Pantelimon. Suspecţii ar fi ademenit cele două persoane vătămate sub pretextul că intenţionează să le vândă lână. Extinzând cercetările, s-a stabilit că cei nouă suspecţi, împreunã cu un alt tânăr, ar mai fi tâlhărit de suma de 3.000 de lei şi de două telefoane mobile doi bărbaţi din Medgidia, în noaptea următoare. Ca și în primul caz, i-ar fi atras pe raza satului Pantelimon, sub pretextul cã le vor vinde ovine.

Al nouălea suspect, Alexandru Cristian Drăguţ, este deja arestat preventiv într-un alt dosar penal, în care este acuzat de tentativă de omor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marius 12 Dec, 2014 01:02 Puscarie toata viata, au vatamat multe persoane nevinovate, sa le fie rusine