Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Bucureşti redeschide, azi, dosarul lui Nicuşor Constantinescu (rechizitorii)

ro

31 Oct, 2014 00:00 1747 Marime text
Tribunalul Bucureşti va redeschide, azi, dosarul în care Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost deferit justiţiei pentru complicitate la trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice cu obţinerea de foloase necuvenite, dar şi pentru 21 de infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, cu obţinerea de foloase necuvenite.
 
În cauză a mai fost deferit justiţiei şi Adrian George Gâmbuţeanu, directorul general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP) Constanţa, acuzat de trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice.

 N-o mai vrea pe judecătoarea Dragomir

 Zilele trecute, în cauză, unul dintre avocaţii lui Nicuşor Constantinescu a formulat o cerere de recuzare a judecătoarei Luisa Emanuela Dragomir, din Tribunalul Bucureşti, învestită iniţial cu soluţionarea dosarului. Magistratul este cel care a dispus instituirea unei sechestru, măsură care vizează patru locuinţe, cinci autoturisme, o şalupă, dar şi un depozit bancar de un milion de dolari. Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, magistratul Dragomir este cel care, pe data de 23 iulie, a înlocuit măsura controlului judiciar cu cea a arestării preventive a şefului suspendat al CJC, pe o durată de 30 de zile de la data punerii în executare a măsurii arestării preventive.
 
Rechizitoriul acestui dosar poate fi citit aici.
 
Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată şi pentru abuz în serviciu în formă continuată.

Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa, iar rechizitoriul poate fi citit aici.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii