Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei tineri din Năvodari, arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de risc

ro

18 Nov, 2016 13:24 2862 Marime text
Imagini pentru diicotPoliţiştii de combatere a criminalității organizate din Constanța și cei din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au destructurat un grup infracțional organizat, din orașul Năvodari, specializat în trafic de droguri de risc. Trei persoane au fost arestate preventiv.
 
La data de 16 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Direcției Operațiuni Speciale- Inspectoratul General al Poliției Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, au depistat în flagrant delict trei tineri, cu vârste între 20 și 21 de ani, din orașul Năvodari, în timp ce ridicau un colet, de la șoferul autovehiculului aparținând unei firme de transport.
 
Polițiștii au stabilit că tinerii au primit coletul din Spania, acesta conținând 308 grame de muguri de canabis.
 
Cei în cauză, din luna august 2016, ar fi achiziționat droguri de risc (cannabis) din Spania, pe care ulterior le-ar fi comercializat către consumatori din municipiul Constanța și orașul Năvodari.
 
Persoanele în cauză au fost reținute, iar la data de 17 noiembrie a.c., au fost prezentate instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.
 
Aceștia au fost încarcerați în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii