Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei maşini implicate, o femeie rănită Carambol rutier la intersecţia străzilor Tulcei şi Ştefăniţă Vodă

ro

28 Oct, 2014 00:00 1592 Marime text
Un şofer neatent a produs un carambol în care au fost implicate trei maşini, într-o intersecţie din cartierul Tomis Nord. O femeie a fost ranită uşor.
 
Conform poliţiştilor rutieri, un bărbat de 30 de ani, din Ion Corvin, a condus, ieri după-amiază, autoturismul marca VW Caddy, pe strada Tulcei, dinspre bulevardul Tomis şi, ajungând la intersecţia cu strada Ştefăniţă Vodă, nu a respectat semnificaţia indicatorului oprire, a pătruns în intersecţie fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW Golf, condus de un bărbat de 39 de ani, din Constanţa, care circula pe strada Ştefăniţă Vodă dinspre strada Soveja.
 
După impact, autoturismul VW Golf a fost proiectat într-un autoturism Fiat condus pe strada Ştefăniţă Vodă, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu, de un tânăr de 25 de ani.
 
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a celui de-al doilea şofer şi a unei femei în vârstă de 40 de ani, pasageră pe locul din dreapta-faţă în autoturismul VW Golf. Şoferul care a provocat incidentul a rămas fără permis şi este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii