Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei maşini avariate. Incendiu provocat sau nu? Un autoturism a luat foc lângă o benzinărie din Constanţa (galerie foto + video)

ro

21 Apr, 2016 00:00 1891 Marime text


 Panică, noaptea trecută, la ora 2.30, în spatele staţiei de alimentare OMV Petrom de lângă hotel Oxford, la ieşire din Constanţa spre Satul de Vacanţă, zona fântâna arteziană Păpădie. Totul s-a petrecut după ce un incendiu a izbucnit în interiorul unui autoturism marca Dacia Logan, care s-a propagat şi la celelalte două autoturisme aflate în apropiere, un Renault și un Mercedes, nefiind observate persoane în apropierea autoturismelor nici anterior, nici după izbucnirea incendiului.
 
Angajaţii benzinăriei au alertat autorităţile, temându-se ca flăcările să nu cuprindă şi staţia de alimentare. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi autospeciale ale ISU „Dobrogea“, pentru intervenţie, iar poliţia a demarat o anchetă, pentru a se stabili cauzele care au condus la declanşarea incendiului.
 
Potrivit ISU „Dobrogea“, nu au fost explozii în benzinărie, incendiul izbucnind pe o alee din spate. Conform aceleiaşi surse, incendiul ar fi fost provocat, fără a se cunoaşte autorul deocamdată.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii