Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei ceasuri rele în Constanţa Neatenţia provoacă accidente

ro

11 Dec, 2014 00:00 2564 Marime text
În cursul zilei de ieri, în municipiul Constanţa au avut loc două accidente în care au fost loviţi pietoni pe trecere şi unul la ieşierea din municipiu, unde un camion cu cereale s-a răsturnat.
 
De dimineaţă, drumul de la Constanţa spre Valu lui Traian a fost blocat. Un autotren cu cereale s-a rasturnat pe carosabil. Acesta circula dinspre Constanţa spre Valu lui Traian, a avut balans şi s-a răsturnat pe partea carosabilă la ieşire din Constanţa. Nu au existat victime omeneşti, doar pagube materiale.
 
În jurul orei 11.00, în zona Delfinariu din municipiul Constanţa, o maşină a lovit un pieton. Un bărbat de 38 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism marca BMW 530D, pe banda a II-a a bulevardului Mamaia, dinspre Pescărie către strada Soveja şi, ajungând la marcajul pietonal de la Delfinariu, a surprins şi accidentat uşor pe un bărbat de 79 de ani din Constanţa care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a pietonului.
 
Pe la amiază, a avut loc un accident rutier pe şoseaua Mangaliei, după intersecţia cu Pandurului. Un bărbat de 78 de ani din Constanţa a condus autoturismul marca Daewoo Tico pe banda a doua pe şoseaua Mangaliei, dinspre strada Pandurului către strada Hatman Arbore şi, ajungând la marcajul pietonal de la Şcoala 15, a surprins şi accidentat uşor doi minori, unul de 7 ani, din Constanţa, şi altul de 6 ani, din Constanţa, care s-au angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea dreapta a conducătorului auto. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor doi pietoni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii