Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei bărbați din Constanța, reținuți pentru furt calificat din autoturisme

ro

02 Dec, 2021 14:17 1573 Marime text
  • Polițiștii din cadrul IPJ Constanța au depistat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 37 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat din autoturisme.


Ce a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Constanța


Urmare a cercetărilor în mai multe dosare penale privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat din autoturisme, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au depistat, în noaptea de 30 noiembrie - 1 decembrie a.c., în municipiul Constanța, 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 37 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor.

 
Două dintre persoanele în cauză sunt bănuite că, în perioada 19 noiembrie - 1 decembrie a.c., ar fi spart geamurile laterale ale unor autoturisme, parcate în municipiul Constanța, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în timp ce cea de-a treia persoană este bănuită de complicitate la săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 
În urma administrării probatoriului, polițiștii au reținut, în sarcina bărbaților de 37 și 20 de ani, 13, respectiv 11 infracțiuni de furt calificat în formă continuată, iar în sarcina bărbatului de 21 de ani au fost reținute 8 fapte de complicitate la infracțiunea de furt calificat în formă continuată.

 
Cei 3 bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 
Cercetările continuă, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.


Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii