Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei bărbați, arestați după ce o femeie a fost lovită cu pumnii și picioarele

ro

18 May, 2022 19:11 1113 Marime text
  • Fostul concubin al unei femei, împreună cu 3 persoane, au pătruns în incinta unei societăți comerciale din Măgurele, iar unul dintre aceștia a agresat o femeie,  lovind-o cu pumnii și cu picioarele.


La data de 17 mai a.c., în jurul orei 00.35, polițiștii orașului Măgurele au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, la aceeași data, în jurul orei 00.30 fostul concubin al unei femei, împreună cu 3 persoane, au pătruns în incinta unei societăți comerciale din Măgurele, iar unul dintre aceștia a agresat o femeie,  lovind-o cu pumnii și cu picioarele, după care a târât-o ,fără voia acesteia, până la un autoturism, parcat în curtea societății, în care au urcat-o cu forța.

Polițiștii din Măgurele s-au deplasat cu operativitate la fața locului, au desfășurat activitățile specifice din competență și au identificat cele 4 persoane, bănuite de comiterea faptelor sesizate, în cauză fiind vorba despre 4 bărbați, din județul Giurgiu, cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani, precum și victima, respectiv o femeie, de 40 ani, concubina unuia dintre bărbați.
 
În cauză, a fost emis ordin de protecție provizoriu, având în vedere rezultatul aplicării formularului de evaluare a riscului.
 
În urma probatoriului administrat, la data de 17 mai a.c., polițiștii orașului Măgurele au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 4 bărbați, iar, după prezentarea acestora Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă față de 3 dintre aceștia, iar, pentru cel de al patrulea, a dispus măsura controlului judiciar.
 
Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea șau alte violențe și violența în familie, urmărirea penală fiind sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii