Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei ani de la accidentul din faţa Teatrului Fantasio Preşedintele pensionarilor din România - „O bătaie de joc mai mare decât asta nu există!”

ro

24 Aug, 2013 00:00 4275 Marime text
Azi se împlinesc trei ani de la accidentul rutier în urma căruia Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia” a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, şi-a pierdut un picior. Nefericitul eveniment a avut loc în faţa Teatrului Fantasio.

Acum trei ani, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au susţinut că Simona Anastasia Tănase, de 19 ani, din Constanţa, se afla la volanul unui autoturism marca BMW, model X6, şi se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall către strada Traian. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, au mai continuat poliţiştii, Simona Anastasia Tănase nu ar fi respectat semnificaţia culorii semaforului, ar fi pătruns în intersecţie şi a lovit automobilul marca Kia, condus de Florentina Dicu, de 25 de ani, din Constanţa, fiica lui Nicolae Dicu, patronul şcolii de şoferi „Dia Auto”.

Ulterior impactului, BMW-ul a ricoşat pe trotuarul din faţa Teatrului Fantasio, accidentându-l grav pe Gheorghe Chioaru. Contactat telefonic, preşedintele Federaţiei „Omenia” ne-a declarat că dosarul se află în continuare la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde este instrumentat de procurorul Ioan Molcuţ. „S-a făcut cea de a treia expertiză. Au trecut trei ani (...) Au luat (n.r. anchetatorii) de la 0. (...) O bătaie de joc mai mare decât asta nu există! Mi s-a dat un certificat de handicap valabil pentru un an de zile. Ce? Aşteaptă să-mi crească piciorul la loc?”, a conchis Gheorghe Chioaru.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • danny 16 Sep, 2013 19:18 Chiar asa, fata se grabea ca doar ii trecea tineretea !
  • tomass 25 Aug, 2013 18:45 Mai Gigi zi mersi ca te mai baga cineva in seama.
  • nica 24 Aug, 2013 09:54 BA SE POATE !Cu procurori "plagiatori " orice este posibil ...De fapt ce cautai matale pe acel trotuar?Ia sa-i platesti si reparatia masinii !