Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedii la Iași Nepoata ucisă în curte de un șofer din Constanța. Bunicul mort în propriul accident

ro

06 Oct, 2020 13:07 5671 Marime text
  • Bunicul a murit într-un accident rutier la câteva sute de metri de locul în care și-a găsit sfârșitul nepoțica sa.

O familie din Iași a fost lovită de o nouă nenorocire, la scurt timp după ce, pe 8 septembrie a.c., trecuse prin tragedia pierderii unei fetițe de trei ani, ucisă în propria curte de un TIR scăpat de sub control.

După fetiță, potrivit bzi.ro, s-a stins din viață și bunicul acesteia! Conform sursei citate, bărbatul de 63 de ani a murit într-un accident rutier la câteva sute de metri de locul în care și-a găsit sfârșitul nepoțica sa.

Bzi.ro notează că bunicului fetiței i s-ar fi făcut rău la volan, a pierdut controlul mașinii, a doborât un indicator rutier și s-a oprit într-un stâlp, impactul fiind unul extrem de violent. Sosite la fața locului, cadrele medicale nu au reușit să-l salveze pe bătrân.  

Potrivit aceleiași surse citate, TIR-ul scăpat de sub control era condus de un bărbat de 55 de ani din Constanța, care mergea dinspre Vaslui spre Iași. În accident, pe lângă fetiță, a murit și șoferul TIR-ului.

Citește și:

Tragedie în județul Iași. Fetiță de trei ani, ucisă în propria curte, de un TIR scăpat de sub control. Șoferul a murit în cabină (galerie foto)

Sursa foto: ISU Iași
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii