Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imprudenţa la volan ucide Tragedie rutieră provocată de o tânără, la Cernavodă

ro

07 Mar, 2015 00:00 4155 Marime text
Un tânăr şi-a pierdut viaţa, aseară, în urma unui accident rutier grav care a avut loc pe podul din dreptul ecluzei de la Cernavodă, pe drumul naţional 22 C.
 
Conform poliţiştilor rutieri, două maşini s-au ciocnit violent şi frontal, după ce şoferul uneia dintre ele a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens. În ambele maşini, la volan se aflau femei.
 
Pompierii de la Detaşamentul Cernavodă au descarcerat toate cele trei victime, o femeie de 60 de ani, aflată singură într-unul dintre autoturisme, o alta de 24 de ani, aflată la volanul celei de-a doua maşini, dar şi pasagerul din dreapta, un bărbat în vârstă de 29 de ani.
 
Acesta a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare la care a fost supus de echipajul SMURD. Cele două şoferiţe au fost transportate la spital, iar medicii spun că leziunile suferite nu le pun vieţile în pericol.
 
"În data de 6.03.2015, în jurul orelor 19.10, I.M. (femeie, de 24 de ani, din Constanţa) a condus un automobil pe DN 22C, dinspre Anghel Saligny către Cernavodă, şi, ajungând la km 3+400m , din cauza neadaptării vitezei şi a configuraţiei drumului (curbă la stânga), a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de S.G. (femeie, de 60 de ani, din Constanţa), din sens opus. În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului dreapta-faţă din primul vehicul, D.T. (29 de ani, bărbat, din Constanţa) şi vătămarea corporală uşoară a celor două conducătoare auto", spun reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa.
 
Amintim că în ianuarie 2014, aproape în acelaşi loc, şase persoane au murit, printre care trei copii, după ce o maşină scăpată de sub control de un şofer fără permis a rupt balustrada de protecţie şi a plonjat în apă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tny 06 Mar, 2015 23:42 :( nu cred... RIP DUDU