Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie rutieră pe podul rutier de la Ovidiu George Negrilă, decedat. Cosmin Chiriac, în comă (galerie foto)

ro

28 Jul, 2014 00:00 4430 Marime text
Un accident rutier grav a avut loc, vineri seara, în judeţul Constanţa. Un autoturism Logan a luat foc după ce s-a ciocnit cu un microbuz, pe podul rutier de peste Canalul Dunăre-Marea Neagră, la ieşirea din Ovidiu. Echipaje ale pompierilor, ale poliţiei şi ale ambulanţei s-au deplasat la locul tragediei.
George Negrilă, în vârstă de 28 de ani, din Galaţi, ocupant al locului dreapta faţă în Logan, şi-a pierdut viaţa în circumstanţe groaznice, murind carbonizat. Cosmin Chiriac, şoferul autoturismului, se află internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Ieri, la ora închiderii ediţiei, acesta se afla în comă. Accidentul s-a soldat şi cu vătămarea corporală a opt pasageri din microbuzul de transport persoane. Din fericire, aceştia au suferit răni uşoare.

George Negrilă a rămas încarcerat în urma impactului şi a ars de viu, după ce maşina a luat foc. Pentru realizarea necropsiei, maşina implicată în tragicul accident a trebuit să fie dusă la Morga Cimitirului Central Constanța, întrucât pasagerul din dreapta, care a murit carbonizat, nu a putut fi scos din autoturism. Necropsia a fost realizată mai întâi în autoturism, până ce s-a reuşit scoaterea trupului neînsuflețit din mașină.

A pătruns Cosmin Chiriac pe contrasens?

Oamenii legii transmit că vineri, în jurul orei 22.00, Cosmin Chiriac (un bărbat de 29 de ani) a condus un autoturism Logan, pe DN 2A, dinspre Lumina către Ovidiu, şi, ajungând la km 196 + 400 m, din cauza neatenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un microbuz de transport persoane, cursă regulată, condus de Marian Nichita (un bărbat în vârstă de 36 de ani) pe banda a doua de mers, dinspre Ovidiu către Lumina. În urma impactului, autoturismul condus de Cosmin Chiriac a luat foc şi a fost proiectat în autocarul de transport persoane, cursă specială, care a fost avariat uşor în partea din faţă. Autoturismul transporta turişti din Republica Moldova, dinspre Bulgaria către Republica Moldova, și era condus de Osman Aliev (cetăţean bulgar), pe banda unu de mers, dinspre Ovidiu către Lumina. Polițiștii rutieri au deschis o anchetă penală.

Un nou eveniment rutier, în aceeaşi zonă

La o zi distanţa, la doar o sută de metri de locul tragediei, a avut loc un nou accident. Un bărbat de 47 de ani, din Ovidiu, putea sfârşi sub roţile unei maşini, sâmbătă seară, din cauza grabei şi a neatenţiei. El a fost lovit de un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani, din Constanţa, însă nu a fost rănit grav, pentru că şoferul a frânat violent şi a evitat un impact fatal.
Incidentul s-a petrecut pe DN 22, la ieşirea spre Lumina, la doar o sută de metri de locul tragediei de vineri seara, în care George Negrilă a murit carbonizat în urma impactului violent dintre un autoturism şi un microbuz ce transporta călători pe relaţia Constanţa - Ovidiu - Lumina - Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii