Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie rutieră Liviu Traian Marinel, trimis în judecată pentru uciderea Andreei Roşu

ro

06 Dec, 2013 00:00 2473 Marime text
Liviu Traian Marinel, de 29 de ani, din municipiu, cercetat de lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa pentru uciderea din culpă a Andreei Roşu, de 19 ani, a fost trimis în judecată. Ieri, Judecătoria Constanţa a menţinut arestarea preventivă a cetăţeanului, căruia i-a respins cererea privind revocarea/ înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea, formulată prin apărător. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 16 decembrie.

Conform lucrătorilor Serviciului Rutier, Liviu Traian Marinel a condus un autoturism pe strada Dezrobirii, dinspre bulevardul I.C. Brătianu către strada Baba Novac. În momentul în care a ajuns la trecerea de pietoni din zona Şcolii 23, şoferul a accidentat-o mortal pe Andreea Roşu, de 19 ani, care traversa strada pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto. După producerea accidentului, continuă oamenii legii, bărbatul a părăsit locul acestuia fără încuviinţarea organelor de poliţie şi a fost identificat ulterior, la ora 2.30, când s-a prezentat la sediul Secţiei 2 Poliţie. În urma testării cu aparatul alcooltest, bărbatului i-a reieşit o valoare a alcoolemiei de 0,56 mg/l alcool în aerul expirat.

Amintim că, în faţa judecătorilor din cadrul Tribunalului, Liviu Traian Marinel şi-a recunoscut vina şi a declarat că regretă cele întâmplate. Potrivit unor surse, în seara tragediei, Marinel ar fi consumat un litru de vin. Imediat după producerea accidentului, spun aceleaşi surse, şoferul s-ar fi ascuns după o maşină situată în apropierea faptei, de unde ar fi privit toată scena. Liviu Traian Marinel s-ar fi hotărât să părăsească zona, de teamă, când a văzut că un civil (care ulterior s-a dovedit a fi medic de profesie şi care încerca să acorde primul ajutor fetei) a fost luat la bătaie de apropiaţii victimei, confundându-l cu şoferul vinovat. Timp de aproape 4 ore, Marinel a stat în spatele unui bloc, după care s-a prezentat la sediul Secţiei 2 Poliţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii