Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe şosea Un poliţist a murit într-un accident de motocicletă (video)

ro

25 Nov, 2016 23:51 1825 Marime text
Un poliţist din Bihor a murit în urma unui accident cu motocicleta, după ce mai întâi a intrat în plin într-un autoturism, iar apoi a fost proiectat într-o altă maşină. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră, informează România TV.

Bărbatul de 42 de ani mergea cu motocicleta în spatele unei maşini pe care a acroşat-o, din cauză că nu a păstrat distanţa corespunzătoare. Apoi, a fost aruncat pe contrasens, unde a fost izbit în plin de o altă maşină. Impactul a fost unul extrem de puternic, iar poliţistul a intrat în stop cardio-respirator.

"Un motociclist a venit dinspre Oradea spre Salonta. Unul cu un Logan MCV aștepta sa faca stânga la intersecția drum Chisirid iar motociclistul l-a lovit in spate pe ala cu MCV. Si din contrasens adica Salonta a venit o masina si a lovit motocicleta", a scris pe grupul Info Trafic Bihor, unul dintre martori.

Medicii care au ajuns la faţa locului l-au resuscitat mai bine de oră, însă fără rezultat. Alin Şerban era poliţist la Direcţia Generală Anticorupţie Bihor.

Un șofer care circula în spatele motociclistului a surprins momentul:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii