Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe noul tronson al Autostrăzii Soarelui Un constănţean a murit, iar soţia este în spital. Ponta cere acţiuni urgente

ro

26 Jul, 2012 01:31 2603 Marime text
cap_4.jpgDe menţionat că în zona kilometrului 197 au avut loc, ieri dimineaţă, şi alte evenimente rutiere uşoare provocate de şoferii curioşi să vadă ce s-a întâmplat

Un bărbat a decedat după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un grav accident rutier. Ironia face ca tragedia să aibă loc chiar de Ziua Europeană a Siguranţei Rutiere. Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa spun că vinovat de producerea accidentului este chiar mortul, care ar fi efectuat o manevră neregulamentară.

Referitor la acest accident, care a avut loc pe noul tronson inaugurat, premierul României, Victor Ponta, a transmis miniştrilor din cabinetul său să ia toate măsurile necesare pentru ca în astfel de cazuri salvatorii să ajungă cât mai repede la locul faptei, iar ceilalţi participanţi la trafic să nu aştepte ore în şir deblocarea drumului. În urma cercetărilor specifice, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că, în dimineaţa zilei de ieri, Tasu Dămăşaru, de 77 de ani, din Constanţa, a condus un BMW pe banda de urgenţă a autostrăzii, dinspre Cernavodă către Constanţa.

 accident_-_Victor_Ponta.jpg

Ajuns la kilometrul 197, şoferul ar fi întors neregulamentar, motiv pentru care a fost lovit de un Volkswagen condus de Tite Neacşu, de 36 de ani, din Techirghiol. În urma accidentului a rezultat decesul lui Tasu Dămăşaru, vătămarea corporală gravă a Mariei Ileana Dămăşaru, de 75 de ani, pasageră în BMW, şi rănirea uşoară a lui Marian Bică, de 40 de ani, din Teleorman, pasager în BMW.Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei. De menţionat că în zona kilometrului 197 au avut loc, ieri dimineaţă, şi alte evenimente rutiere uşoare provocate de şoferii curioşi să vadă ce s-a întâmplat între BMW-ul şi Volkswagenul mai sus precizate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii