Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la scăldat. Bărbat găsit mort în Dunăre, în apropiere de Tulcea (galerie foto+video)

ro

10 Aug, 2021 18:00 2302 Marime text
  • Misiune de căutare - salvare persoană posibil dispărută pe Dunăre în apropierea municipiului Tulcea - zona 7 țevi.
  • Din nefericire, bărbatul nu a răspuns favorabil manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de către medicul SAJ, sosit la fața locului.
În jurul orei 14:45, prin apel la 112, a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât pe Dunăre în apropierea municipiului Tulcea - zona 7 țevi, o persoană de sex masculin este posibil dispărută. 

Din informațiile primite de la apelant, se pare că un bărbat de aproximativ 48 de ani, ce se afla la scăldat, a intrat în Dunăre și nu a mai ieșit. 

La locul indicat s-au deplasat de urgență 2 ofițeri și 9 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcațiune de căutare salvare( SAR), o ambarcațiune de aluminiu tip IB5, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță Smurd, precum și o ambulanță tip B2 de la SAJ.

De asemenea, la fața locului au fost prezenți reprezentanți de la Sectorul Poliției de Frontieră Tulcea, cu o ambarcațiune și Poliția Transporturi.

La ora 16:30 persoana a fost găsită în apele fluviului Dunărea, la 30 de metri în aval de locul unde a fost văzut ultima dată și aproximativ 5 metri de mal. Conform procedurii, echipajele medicale au început manevrele de resuscitare.

Din nefericire, bărbatul nu a răspuns favorabil manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de către medicul SAJ, sosit la fața locului.

Cercetările privind circumstanțele dispariției sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Sursa foto: ISU Tulcea 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii