Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la Murfatlar Un mal de pământ a curmat viaţa unui om (galerie foto)

ro

17 May, 2012 01:07 1797 Marime text
accident_de_munca_Murfatlar_accident.jpgUn angajat de 41 de ani al unei societăţi bucureştene şi-a pierdut viaţa, ieri, din cauza lipsei măsurilor de siguranţă din şantier.

Ieri, militarii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitaţi să intervină în localitatea Murfatlar pentru a scoate de sub un mal de pământ un muncitor. Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 41 de ani, peste care s-au prăbuşit tone de pământ. „Lucian Mărgărit, în vârstă de 41 de ani, era angajat la societatea

OG Consulting Trust SRL Bucureşti, firmă care efectua lucrări de canalizare în Murfatlar, pe strada Credinţei. Accidentul s-a produs la ora 10.30. Din primele declaraţii, se pare că muncitorul a coborât în şanţ pentru a monta structurile metalice de protecţie a malului. În acel moment, malul care nu era asigurat s-a prăbuşit peste muncitor", a declarat Marian Becheanu, inspector-şef adjunct la Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanţa. Potrivit acestuia, accidentul este în curs de cercetare de către o comisie formată din inspectori de muncă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 319/2006 - legea securităţii şi sănătăţii în muncă. Bărbatul decedat a lăsat în urmă cinci copii. Mai mult, soţia sa este însărcinată cu cel de-al şaselea copil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii