Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în Vrancea. Accident rutier grav. Doi morți, trei răniți. Unul din decedați era primar. Mesajul lui Marian Oprișan

ro

23 Jul, 2020 06:35 2189 Marime text
 
 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că, aseară, pe DN 2D, Focșani – Târgu Secuiesc a avut loc o coliziune între un camion și un autoturism, la ieșirea din municipiul Focșani către localitatea Bolotești, județul Vrancea.

În urma impactului, două persoane au murit, două au fost rănite grav, iar o persoană este rănită ușor. Printre persoanele decedate se află şi primarul comunei Cîmpuri, Costel Mateiu.

Primarul se afla în camionul cu lemne, lovit de autoturismul intrat pe contrasens.

La fața locului a ajuns și președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan.

"Astăzi, 22 iulie, în jurul orei 19:25, un apel primit la numărul unic de urgență 112 anunța despre producerea unui accident rutier pe DN 2D la ieșirea din localitatea Focșani spre Bolotești, în care au fost implicate un autocamion și un autoturism.

La fața locului s-au deplasat de urgență 4 echipaje ale I.S.U Vrancea, cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra și 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

În urma evenimentului au rezultat 5 victime de sex masculin, dintre care 2 victime decedate, 2 victime conștiente și 1 victimă inconștientă.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea a 4 victime (1 din autocamion și 3 din autoturism), iar paramedicii, împreună cu echipajele medicale, au acordat primul ajutor calificat la fața locului victimelor ce prezentau semne vitale.


Ulterior, echipajul SMURD a preluat un pacient conștient, în vârstă de 18 ani, cu multiple traumatisme și fracturi, pe care l-au transportat la U.P.U Focșani. Celelalte 2 victime au fost preluate de echipajele SAJ. La locul intervenției, după finalizarea acțiunii, s-a deplasat o automacara din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, pentru eliberare părții carosabile", anunţă şi ISU Vrancea.


Mesajul lui Marian Oprișan

Cu regret ne luam la revedere, astazi, de la colegul si prietenul nostru, Costel Mateiu, primarul comunei Campuri, plecat nevinovat, atat de devreme dintre noi, ca urmare a unui accident produs în această seară pe DN2D. Condoleante familiei! Dumnezeu sa te aiba in paza, prieten drag!

Sursa foto: Captura video

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii