Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în Mamaia Nord O adolescentă de 14 ani a murit înecată

ro

28 Jun, 2014 00:00 2152 Marime text
O adolescentă de 14 ani a murit, ieri, la Spitalul Judeţean Constanţa. Ea se afla internată de joi seara, după ce a fost scoasă din apa mării mai mult moartă decât vie. Medicii de la Ambulanţă au reuşit atunci să o resusciteze de două ori, însă după câteva ore petrecute la Reanimare, fata a suferit un stop cardiorespirator, care i-a adus sfârşitul.

Victima era din Piteşti şi venise la mare, la o verişoară. Împreună cu aceasta şi cu o prietenă, a mers să facă o baie în mare, pe o plajă din Mamaia Nord, joi după-amiază. Fetele au luat cu ele şi o saltea gonflabilă, însă curenţii le-au tras în larg. Tinerele s-au speriat şi au sărit în apă, încercând să înoate spre mal. Curenţii le-au tras la fundul apei, însă două dintre ele au avut noroc cu localnicii. Una dintre fete a fost salvată cu skijet-ul, celelalte două, de pescarii din zonă. Însă adolescenta de 14 ani era într-o stare foarte gravă când a fost scoasă din mare, întrucât căile respiratorii îi erau invadate de apă, care se pare că a ajuns şi în plămâni.

Oamenii spun că, dacă ar fi existat salvamari pe plajă, nu s-ar fi întâmplat nenorocirea. Din lipsă de fonduri, în Mamaia şi în Constanţa nu se poate apela deocamdată la serviciile salvamarilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii