Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în județul Constanța Un adult și un minor au murit înecați. Bărbatul ar fi ofițer SPP

ro

01 Jul, 2014 00:00 2610 Marime text
Dublă tragedie, ieri, în județul Constanța. Un minor s-a înecat luni în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră. De asemenea, un bărbat din Prahova, despre care se presupune că este ofițer SPP, a fost găsit mort în Marea Neagră, la Neptun, în zona vilelor de protocol. 
Băiatul, care a pierit în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră, a mers la scăldat cu mai mulți prieteni. Din păcate, el nu a mai ieșit la mal, fiind găsit decedat de scafandrii militari. Minorul, în vârstă de 16 ani, era din Cumpăna, iar trupul său neînsuflețit a fost recuperat de pompieri după mai bine de o oră de căutări. Pentru a se stabili cu certitudine cauzele decesului, trupul băiatului a fost depus ieri la Cimitrul Central în vederea realizării necropsiei.
La operațiune au participat 2 ofițeri și 3 subofițeri de la Detașamentul de Pompieri Constanța Port.
Tot ieri, de la același detașament, scafandrii militari s-au deplasat la o altă intervenție. De data aceasta, pompierii au fost sesizați cu privire la un posibil caz de înec în Neptun.
După mai bine de o oră de căutări, scafandrii au găsit în mare, în zona vilelor de protocol din Neptun, trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 30 de ani. Potrivit România Tv, bărbatul era ofițer SPP şi făcea parte din garda vicepremierului Daniel Constantin. Cea care a sesizat autoritățile a fost prietena sa, care, alarmată că bărbatul nu mai iese din apă, a sunat la 112. În acest caz, polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii cauzei și a împrejurărilor în care s-a produs tragedia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii