Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Oficial de la ISU Bucureşti Tragedia nopţii în România. Incendiu devastator la bloc. Soţul grav rănit soţia decedată. Zeci de militari la intervenţie (galerie foto)

ro

20 Sep, 2018 07:16 3362 Marime text
O nenorocire a avut loc în acestă noapte în Bucureşti, pe bulevardul Lucreţiu Pătrăşcanu, din sectorul 5.
 
Potrivit jurnalului de ştiri de la ora 07.00 al postului de televiziune România Tv un incendiu puternic a izbucnit la etajul 5 al unui bloc, în jurul orei 04.45.

Acolo au ajuns şi pompierii cu două autospeciale de stins incendiu, o ambulanţă SMURD, o autoscară pentru intervenţii la înălţime, dar şi echipaje de la Poliţie şi de la Medicina Legală.
 
Pe parcursul intervenţiei pompierii au descoperit  un o femeie, imobilizată la pat decedată, iar soţul grav rănit.

UPDATE. Oficial de la IPJ Bucureşti Ilfov:

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile a declarat pentru ZIUA de Constanţa, că în jurul orei 5 s-a produs un incendiu la un bloc de locuințe din strada Lucrețiu Pătrășcanu.

Acesta a mai spus că în apartament au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, în stare de inconștiență, care au fost scoase în afara locuinței pentru acordarea primului ajutor calificat.

În scurt timp a fost stabilizat bărbatul în vârstă de 82 ani (transportat ulterior la Spitalul Pantelimon), dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea femeii în vârstă de 79 ani.

Incendiul nu s-a extins la vecinătăți.

Au acționat pompierii Detașamentului Morarilor cu două autospeciale de stingere, trei autospeciale smurd, o autoscară, descarcerare 
 
Foto: ISU Bucureşti Ilfov 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii