Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedia nopții în județul Tulcea. Un mort și un rănit într-un teribil accident rutier (galerie foto)

ro

14 May, 2020 03:40 3493 Marime text
În această noapte, a avut loc un grav accident rutier pe DN22-E87, în apropierea Gării Zebil, din județul Tulcea, acolo unde un bărbat de 26 de ani, din Ceamurlia de Jos, în timp ce conducea un auto nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un atelaj cu tractiune animală, care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta.

Inspectorul principal Irina Manolache, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea spune că „în urma accidentului a rezultat decesul unui bărbat de 51 de ani și rănirea altui bărbat de 47 de ani, din Babadag, ambii ocupanți ai atelajului”.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Totodată Nicolae Botezatu, purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea declară că „salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină pentru acordarea primului ajutor medical victimelor unui accident rutier produs pe DN22 în apropierea gării Zebil”.

S-au deplasat la locul intervenției nouă pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul descarcerare și 1 echipaj SMURD.

La locul intervenției, pompierii au găsit două victime ale accidentului produs între un autoturism și o căruță, ambele aflându-se în atelajul hipic.

Una dintre ele este în stare gravă,preluată de către echipajul SMURD care a început manevrele de resuscitare, iar cealaltă fiind preluată de către echipajul SAJ și transportată la SJU Tulcea.

În ciuda eforturilor paramedicilor, persoana nu a răspuns resuscitării cardio pulmonare, echipajul SAJ sosit la locul tragediei constatând, din păcate, decesul.

Sursa foto: ISU Delta Tulcea+IPJ Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii