Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedia nopţii în judeţul Constanţa. O tânără a murit după carambolul de la Neptun. Avea 25 de ani. În total au fost patru victime (galerie foto)

ro

13 Jul, 2019 06:35 31460 Marime text
În această noapte, la Spitalul Judeţean Constanţa, a murit una din victimele accidentului de aseară, de pe DN 39, din dreptul benzinăriei Petrom.
Este vorba despre o tânără de 25 de ani care fusese transportată în stare fosrte gravă la spital.

Reamintim că aseară, în jurul orei 18.50, un bărbat de 32 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța și, ajungând la kilometru 37 + 700 m, din cauza nepăstrării distanței în mers, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie de 25 de ani, care a oprit pe a doua bandă cu intenția de a efectua manevra de întoarcere peste marcajul dublu continuu, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Constanţa.
 
În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în  coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula din sens opus pe a doua bandă.
 
După producerea impactului, cel de-al treilea autoturism a fost proiectat către dreapta, unde a intrat în coliziune cu un scuar din beton de la intrarea în benzinărie.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a soferiței de 25 de ani, precum și vătămarea de ușoară a primului conducător auto, a celui de-al treilea conducător auto și a unei femei de 43 de ani, pasageră în cel de-al treilea autoturism.
 
Toate cele trei autoturisme sunt înmatriculate în judeţul Constanţa.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii