Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Tragedia nopții în județul Constanța. În ce condiții ciudate a murit un bărbat. Nimeni nu înțelege cum s-a întâmplat nenorocirea

ro

14 Apr, 2018 03:40 7587 Marime text
Puțin înainte de miezul nopții la telefonul de urgență 112 a sunat alarma: un om a căzut într-o groapă, adâncă de patru metri, între Movilița și Potârnichea, județul Constanța.

Imediat, la locul evenimentului, au plecat salvatorii de la ISU Dobrogea, dar pentru cel căzut în groapă nu s-a mai putut face nimic: bărbatul, în vârstă de 50-60 de ani, murise.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost scos și predat organelor de anchetă pentru a se elucida misterul fiindcă nimeni nu înțelege cum a fost posibilă tragedia mai ales că omul trecea des prin zona.

UPDATE: Oficial de la IPJ Constanța. La data de 13 aprilie, în jurul orelor 22.00, în urma unui apel 112, în extravilanul localității Movilița, la aproximativ 1 km de șosea, într-un bazin de colectare a apei pentru irigații, a fost găsit cadavrul unui bărbat de aproximativ 50-60 de ani. În cauza urmează a fi facută necropsia.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii