Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedia care a îndoliat Inspectoratul Școlar Județean Constanța

ro

25 Jun, 2021 12:23 8426 Marime text
  • Femeia decedată pe strada Badea Cârțan din Constanța ocupa funcția de inspector școlar de fizică  în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.
O tragedie a avut loc în această dimineață pe strada Badea Cârțan din Constanța. 

Un tânăr și mama lui au fost găsiți decedați. Femeia decedată era profesoară, iar băiatul era elev al Colegiului Național Mircea cel Bătrân din Constanța. 

Tânărul ar fi postat pe Facebook cu o seară înainte mesajul „Jocul s-a sfârșit“. 

Femeia ocupa funcția de inspector școlar de fizică în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Din postările făcute de aceasta pe pagina de Facebook, reiese că recent a murit mama ei, mai exact în luna aprilie a acestui an. 

Este o veste tragică pentru noi toți colegii. Am aflat-o în această dimineață. Din punctul nostru de vedere este important ca familia să își poată plânge în liniște pierderea, și ca oamenii legii să își facă datoria și să ducă ancheta până la capăt. Îi transmitem condoleanțe familiei și sperăm să o putem sprijini în aceste momente tragice.  Doamna preda fizică și avea o experință bogată la catedră., a transmis inspectorul școlar general, prof. Sorin Mihai.

Oficial de la IPJ Constanța

În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.  

În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt.

Cercetările continuă., a precizat IPJ Constanța.

Citește și: UPDATE Descoperire macabră într-un bloc de pe strada Badea Cârțan din Constanța. Un tânăr și mama lui, găsiți decedați (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii