Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficanţi de droguri, ridicaţi de mascaţi în urma unor descinderi în Constanţa

ro

22 Aug, 2015 00:00 3853 Marime text
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, au desfăşurat, ieri-dimineaţă, o acţiune pe linia combaterii traficului ilicit de droguri, având ca obiect punerea în executare a cinci mandate de percheziţii domiciliare şi a trei mandate de aducere.
 
Acţiunea a vizat patru persoane din municipiul Bucureşti, care, în perioada mai-august 2015, s-au implicat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc în municipiul Constanţa şi în municipiul Bucureşti.
 
În urma percheziţiilor, anchetatorii au confiscat 17.950 de lei, 70 de grame de canabis, precum şi dispozitive pentru prepararea, porţionarea şi consumul drogurilor.
 
Trei persoane au fost conduse la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, pentru cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, prevăzute de art. 2, al. 1 şi 2, din Legea nr. 143/2000.
 
Acţiunea a fost sprijinită logistic şi operativ de către BCCO Bucureşti şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii