Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tovarasul lui Saviuc, „saltat" de politisti

ro

07 Jan, 2010 03:05 1772 Marime text
Procesul în care cunoscutul Vasile Saviuc este judecat pentru tâlhăria de la Hârşova a fost amânat, după ce s-au primit informaţii potrivit cărora unul dintre indivizii inculpaţi alături de Saviuc ar fi fost arestat în altă cauză şi nu s-a putut prezenta la instanţă.

Ieri, judecătorii au primit informaţii potrivit cărora Ionuţ Velichea, unul dintre acuzaţi, ar fi fost arestat după ce a fost prins furând din autoturisme. Pentru a lămuri această situaţie, magistraţii au fost nevoiţi să acorde un nou termen de judecată, la sfârşitul lunii ianuarie. Potrivit rechizitoriului, fapta pentru care sunt judecaţi indivizii a fost comisă pe 10 noiembrie 2008, în Hârşova, iar prejudiciul a fost de 140.000 de euro şi 700.000 de lei. Conform procurorilor, în ziua respectivă, în jurul orei 16.00, George Cristian Ene, în baza unei înţelegeri prealabile, împreună cu Vasile Saviuc şi ajutat de Marian Alexandru Lupu şi Mihai George Sîntion, „au pătruns cu forţa, mascaţi cu cagule, în locuinţa părţilor vătămate Marian Chiocaru şi Adriana Socaci şi, pe fondul imobilizării, ameninţărilor cu o sabie şi exercitării de violenţe, au cauzat acesteia din urmă leziuni traumatice care i-au pus viaţa în primejdie, şi au sustras din seiful amplasat în imobil sumele de 140.000 euro şi şapte miliarde lei vechi". Cei şase suspecţi în dosar sunt Vasile Saviuc, George Cristian Ene, Marian Alexandru Lupu, Mihai George Sîntion, Tănase Lupu şi Ionuţ Velichea, despre ultimii doi procurorii spunând că i-ar fi ajutat pe Saviuc şi pe ceilalţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 07 Jan, 2010 15:57 Sa fie o COINCIDENTA REGRETABILA sau un AVERTISMENT ,internarea unui martor minor in spitalul orasului HARSOVA de Constanta ???