Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri prinşi cu etnobotanice asupra lor, în Constanţa

ro

15 Jul, 2015 00:00 1980 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa cinci persoane care aveau asupra lor 11 pliculeţe care conţineau muguri şi substanţe vegetale halucinogene de culoare verde.
 
Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în Constanţa, zona Faleză Nord, a observat, luni după-amiază, trei persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii, cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani, au aruncat pe jos ţigaretele şi au fugit. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau. Asupra acestora, jandarmii au mai găsit zece pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde, dar şi un aparat de mărunţit şi confecţionat ţigări.
 
O oră mai târziu, jandarmii au mai surprins în aceeaşi zonă doi tineri care aveau asupra lor un pliculeţ de staniol cu muguri vegetali de culoare verde. Cele 11 plicuri vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Tot luni, între orele 14.30 şi 15.00, două echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa au desfăşurat acţiuni punctuale în zona centrală a oraşului şi în Piaţa Tomis III, unde au surprins şase persoane cu vârste cuprinse între 41 şi 58 de ani, din localitate, în timp ce încercau să vândă persoanelor din zonă 217 pachete cu 4.340 de ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate „Ashima”, „Marble”, „Viceroy”, „Rothmans” şi „Viceroy”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii