Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tiberius Dănuţ Epure, cu avocat din oficiu Arest la domiciliu pentru fostul rector al Universităţii Ovidius din Constanţa

ro

14 Jun, 2014 00:00 2609 Marime text
Tribunalul Ilfov a constatat, ieri, legalitatea şi temeinicia măsurii arestului la domiciliu luată faţă de Tiberius Dănuţ Epure, fostul rector al Universităţii Ovidius din Constanţa.

De asemenea, judecătorii au respins ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar formulată de avocatul desemnat din oficiu. Hotărârea Tribunalului Ilfov nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti. Epure a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Bucureşti pentru luare de mită şi folosire, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii. În aceeaşi cauză este judecată şi Gabriela Stanciu, fostul prorector al universităţii, bănuită de luare de mită şi de folosire, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, dar şi Lucica Toader, persoană fără calitate specială. În sarcina acesteia s-a reţinut infracţiunea de dare de mită.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii