Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carambol rutier pe Autostrada Bucureşti - Constanţa. O persoană încarcerată. Tir răsturnat. Mai multe victime (galerie foto+video)

ro

25 Apr, 2019 06:07 23738 Marime text
 
Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu câteva minute, pe Autostrada A2, la kilometrul 168, pe sensul Bucureşti - Constanţa.

 La accident intervin pompierii Detașamentului Cernavoda cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Bărbatul încarcerat este șoferul unei dube, dar în accident sunt patru victime.

Evenimentul s-a produs între o dubiţă, încărcată cu materiale perisabile şi un tir încărcat cu fier vechi, şi între ele a fost prins şi un taxi.

Tirul este răsturnat iar traficul este blocat.

La locul evenimentului sunt şi două autospeciale SMURD şi o ambulanţă de la SAJ Constanţa.

În momentul produceii evenimentului rutier în tonă era o ceaţă extrem de deasă.

Totodată Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este întrerupt la această oră pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 168 (Cernavodă), din cauza unui accident.

Un autotren încărcat cu deşeuri metalice a lovit o autoutilitară, impact în urma căruia conducătorul autoutilitarei a rămas încarcerat.

Urmează să fie instituită devierea circulaţiei de la Cernavodă, pe DN 22C.

 
Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa spune că la intervenţie au participat un echipaj tip B2, de la SAJ Cernavodă, un echipaj EPA SMURD Cernavodă, un echipaj TIM C1 SMURD Cernavodă, un echipaj tip B2 de la SAJ cernavodă, ulterior după ce au ajuns primele echipaje la caz.

Tatarici mai spune că la locul accidentului au fost găsite o persoană de sex masculin, aproximativ 35 de ani, descarcerat, constient, colaborant cu fracturi multiple la nivelul membrelor inferioare, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, şi alţi trei bărbaţi de 30 de ani, toţi fiind transportaţi la Spitalul din Cernavodă.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Pentru Cineva 25 Apr, 2019 23:25 Crezi ca daca tu ai bacalaureatul esti mai destept?Stai jos nota 4.
  • Cineva 25 Apr, 2019 08:19 Minim nivel bacalaureat pentru soferii de camioane, nu poti da pe mana unui retard asa un mastodont.Sunt inconstienti, fac live-uri in timpul condusului, pun viata in pericol celorlalti participanti la trafic.