Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tentativă de viol, la Constanţa, în această noapte. În staţia de autobuz

ro

29 Jul, 2019 01:27 13590 Marime text
În această noapte, în jurul orei 22.10, polițiștii Secției 5 Constanța au fost sesizați despre producerea unui scandal, pe strada Timonei, din Cartierul Kilometrul 4.

Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa a declarat că „la fața locului, patrula de poliție a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o stație de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanța”.

Martorii spun că este vorba despre o tentativă de viol şi că nu se ştie cum, dar numai o minune a salvat-o pe biata femeie din mâinile agresorului, aceasta scăpând doar cu câteva lovituri de pumni.

Niculescu mai spune că „bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale”.

Agresiunea a avut loc, în cartierul Poarta 5, pe strada Timonei.

La ora postării acestei ştiri agresorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi dus în arestul IPJ, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dus, probabil, pentru a se emite mandat de arestare preventivă.

Mai facem precizarea că femeia este în stare de şoc dar nu are nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE ora 06.30.
După ce a fost transportat la spital pentru asistență medicală de specialitate, bărbatul a fost readus pentru audieri și în această dimineață a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol. A fost introdus in arestul IPJ Constanța.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • george 07 Aug, 2019 00:12 publicati si poze sa stim de cine trebuie sa ne ferim