Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatăl din acte al copilului Larei Şaban Eray Ekrem Arda, la judecată cu Serviciul pentru Imigrări Constanţa

ro

31 Oct, 2014 00:00 3133 Marime text
Eray Ekrem Arda, tatăl din acte al copilului Larei Şaban, de 27 de ani, ucisă într-un apartament din municipiu, a chemat la judecată Serviciul pentru Imigrări Constanţa, susţin surse avocăţeşti.
 
Concret, pe rolul Curţii de Apel Constanţa a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 644/36/2014, cu obiect „litigiu privind regimul străinilor OUG 194/2002“, cauză în care Eray Ekrem Arda are calitatea de reclamant. Asta în timp ce Inspectoratul General pentru Imigrări - Direcţia Migraţie - Serviciul pentru Imigrări Constanţa este pârât. Până la acest moment, nu a fost stabilit un prim termen de judecată şi nici completul învestit cu soluţionarea cauzei.
 
Potrivit surselor mai sus precizate, angajaţii de la Imigrări i-ar fi revocat lui Eray Ekrem Arda dreptul de şedere în România, iar bărbatul cere acum anularea documentului.
 
De altfel, Arda este nepotul şi colegul de partid al politicianului turc Hüseyin Avni Sipahi, primarul unui district din Istanbul, cel care ar fi tatăl biologic al minorului mai sus precizat.
 
Lara Şaban a fost omorâtă, pe data de 3 mai 2012, într-un apartament din municipiul Constanţa. Pe data de 29 mai 2012, poliţiştii au găsit trupul tinerei într-o lizieră situată între localităţile Lumina şi Năvodari. Gilberto Ghiunal Şaban (fratele Larei) şi George Davidescu (fost jandarm) au fost deferiţi justiţiei, judecaţi şi, apoi, condamnaţi la închisoare pe viaţă pentru moartea femeii.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii