Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatal actionarului Armanamea Media, agresat in bar

ro

22 May, 2009 03:17 4793 Marime text
Afacerist constănţean, agresat în propriul bar, de doi clienţi pe care a refuzat să-i servească. Pentru a calma spiritele, unul dintre agenţii firmei de pază a fost nevoit să folosească pistolul cu gaze. Victima incidentului a fost Hristu Stamule, administratorul localului SC Stamuly Trade SRL şi tatăl acţionarului SC Armanamea Media SRL.

Potrivit anchetatorilor, scandalul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 22.00. Văzând că se încing spiritele în bar şi că altercaţia riscă să degenereze, oamenii au sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 2. Oamenii legii i-au identificat pe cei doi scandalagii drept Ibazer Agiolu, de 27 de ani, şi Ersun Ali, de 23 de ani, ambii din Constanţa. Cei doi se aflau într-o stare avansată de ebrietate şi şi-au manifestat violent nemulţumirea faţă de decizia administratorului barului, Hristu Stamule, de a nu-i mai servi cu băutură. Imediat ce şi-a dat seama că nu are şanse s-o scoată la capăt cu Ali şi Agiolu, Hristu Stamule a acţionat butonul de panică. La scurt timp, în bar şi-a făcut apariţia un echipaj al firmei de pază Save&Self Security, care monitorizează barul aparţinând SC Stamuly Trade SRL. Pentru a aplana conflictul, unul dintre agenţi şi-a scos pistolul cu gaze lacrimogene şi a atras două focuri în aer. Imediat, scandalagii s-au liniştit. Din fericire, nu au existat victime şi nici nu s-au înregistrat pagube materiale în urma conflictului. Ibazer Agiolu şi Ersun Ali au fost amendaţi, fiecare, cu câte 500 de lei, conform Legii 61/1991, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Fie că scandalul a fost unul provocat intenţionat sau spontan, cert este că cei doi indivizi nu şi-au ales bine persoana cu care să se certe.

Afaceri în familie


Potrivit datelor oficiale, Hristu Stamule apare ca fiind un prosper om de afaceri. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, este asociat, împreună cu fiul său, Tănase Stamule, în SC Stamuly Trade SRL, firma fiind înfiinţată încă din anul 1993. Capitalul social subscris al societăţii este de 500 de lei, Stamuly Trade neavând participare străină la capital. Obiectul de activitate declarat al firmei este reprezentat de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor", iar cei doi asociaţi îndeplinesc, totodată, şi funcţia de administratori. Deşi numărul de salariaţi declarat este zero, conform datelor oficiale, firma a dus-o destul de bine. Astfel, în anul 2004, conform bilanţului, cifra de afaceri a fost de 198.327 de mii de lei vechi, iar profitul brut s-a ridicat la suma de 7.677 de mii de lei vechi. În 2005, cifra de afaceri a SC Stamuly Trade SRL a fost de 33.103 lei, iar profitul brut a fost 5.858 de lei, deşi numărul de salariaţi apare, în continuare, ca fiind zero. Un an mai târziu, cifra de afaceri este 25.515 de lei, dar profitul brut scade la 1.482 de lei, pentru ca, în 2007, cifra de afaceri să fie de 35.867 de lei, iar profitul brut să crească la 4.527 de lei. În ceea ce-l priveşte pe Tănase Stamule, acesta mai apare şi în firmele SC Liundari SRL şi SC Armanamea Media SRL. Prima societate a fost înfiinţată în 2007 şi are ca obiect de activitate „fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie". Capitalul social subscris al SC Liundari SRL este de 200 de lei, Tănase Stamule fiind unicul asociat. Foarte interesant, printre administratorii societăţii se numără Hristu Stamule, Tănase Stamule şi Costică Ciunga. În 2007, deşi a avut un salariat, cifra de afaceri şi profitul brut al firmei au fost zero. SC Armanamea Media SRL a fost înfiinţată în 2008, în Capitală, are un capital social subscris de 200 de lei, iar obiectul de activitate este reprezentat de „activităţi de difuzare a programelor de televiziune". Asociaţi în firmă sunt Tănase Stamule, care deţine 10%, Nicoale Vrana, cu 10%, Nicolae Dragoş Garofil - 10%, Tănase Ionel Bara - 10%, Răzvan Moldovan - 10% şi Constantin Mircea Guci, care deţine tot 10%. Celelalte 40 de procente sunt deţinute de Asociaţia Comunitatea Armână din România, care are un aport de 80 de lei. Unicul administrator al societăţii este Nicolae Vrana, care a fost numit pe 6 februarie 2008.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ciocardel ... 15 Jun, 2009 17:49 Stire de interes national :) ... cautati cumva senzationalul? Vedeti ca au gasit-o pe Elodia :))))