Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TAROM reintroduce o nouă cursă către litoral. Recent compania anunțase alte trei rute spre Constanța

ro

05 Jul, 2020 05:47 2887 Marime text
  • TAROM reintroduce cursa aeriană Iași-Constanța!

„Dragi prieteni, în urma numeroaselor mesaje pe care le-am primit vizavi de operarea acestui zbor, am lansat aici un sondaj prin care v-am întrebat ce părere ați avea despre un zbor direct între Iași - Constanța și retur. La acest sondaj au participat peste 11.000 de persoane, rezultatul fiind 90% - DA și 10% - NU. Vrem să vă mulțumim pentru implicare și pentru faptul că ne sunteți alături în găsirea celor mai bune soluții”, scrie pe pagina de Facebook a Companiei TAROM.
 
De aceea, ne face plăcere să vă anunțăm că începând cu 24 iulie 2020, TAROM va opera zboruri directe către Constanța, cu plecare din Iași și retur, mai scrie compania în continuare.

În acest fel, doritorii de un concediu la malul mării, vor putea ajunge pe litoral în mai puțin de o oră, față de 6 ore cu mașina, la bordul noilor noastre aeronave ATR 72-600.

Zborurile vor fi efectuate în regim charter, în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc.
Biletele pot fi achiziționate începând de astăzi.

Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

În urmă cu câteva săptămâni, TAROM a anunţat că românii din vestul ţării vor putea ajunge pe litoral cu avionul.

Astfel, începând cu 23 iulie vor fi introduce cursele aeriene Timişoara – Constanţa – Timişoara; Oradea – Constanţa - Oradea; Cluj Napoca – Constanţa – Cluj Napoca.

Sursa foto: Facebook/tarom.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 05 Jul, 2020 11:36 Cind reluati cursele Constanta-Atena ? S-au facut interventii peste tot, inclusiv la Parlament. Nu intelegem cine sint cei care se opun.Cumva transportatorii auto?