Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taner Reşit, fostul viceprimar de la Tuzla, şi Ştefan Radu, trimişi în judecată pentru şantaj

ro

09 Oct, 2015 00:00 1520 Marime text
Taner Reşit, fostul viceprimar al comunei Tuzla, şi Ştefan Radu, administratorul unei societăți comerciale, au fost trimişi în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța.
 
Cei doi sunt acuzaţi de şantaj.
 
De menţionat că DNA a clasat cauza sub aspectul săvârşirii de distrugere.
 
În ordonanțele de reținere se arată că, „în perioada 16 august - 8 septembrie 2015, inculpații Reșit Taner și Radu Ștefan, pentru a obține de la administratorul unei societăți comerciale suma de 48.000 de euro, au exercitat asupra acestuia din urmă acte de constrângere constând în amenințări cu fapte păgubitoare, respectiv: alungarea clienților, împiedicarea accesului în spațiul comercial și utilizării acestuia prin schimbarea încuietorilor și sechestrarea bunurilor aparținând firmei respective“. „Mai mult“, spun procurorii, „în același context, la data de 8 septembrie, inculpatul Radu Ștefan, în prezența celuilalt inculpat, a exercitat acte de violență fizică asupra persoanei respective“.
 
De menţionat că în cauză procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale și de Operațiuni Speciale Constanța.
 
Actele de constrângere ar fi fost exercitate asupra lui Dorin Sărăcilă, fiul lui Marian Sărăcilă, fostul viceprimar al localităţii Tuzla.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii